19.07.2018 г., 0:38 ч.  

Море 

  Поезия
215 0 0

Море

 

Кола, шосе , спирачки,

Хотел, легло, храна

Море, вода и пясък

Така започна първи ден.

 

Загар, чадър и кърпа,

И царевица на корем,

Храна с пясък, бира,

Това е нашето море.

 

Бар, алкохол, любов,

Махмурлук шкембе и бира,

Йодни пари, чайки и шезлонг,

Така завърши първи ден.

 

Приятели, усмивки, алкохол,

И киселото мляко, като крем,

И слънце, слънце слънце,

Примесено с много сол.

 

Море, вода и пясък,

Хотел, храна, пари,

Кола шосе,спирачки,

Краят неизбежен е, уви.

 

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??