Всяка среща
е сбъдната мечта
всяка раздяла
поражда сълза
всяка вълна
е като целувка
нямо докосване
топла милувка .
Мое голямо
синьо - зелено око
опъващо
нежните струни
оставящо
детските спомени живи .
Да , аз съм твой ,
а ти си мое ! Море !
Кога ли ще ме прибереш ?
Няма да съжалявам ,
но ще се боря
обещавам .
Обичам те ... море!
© Петър Койчев Всички права запазени