Море от раковината приижда,
залива ме с най-топлите вълнѝ,
живея сред вода и всичко виждам
как в мене си играе и кълни.
По-морска се събуждам и по-смела,
от изгрева събрала розов смях,
мечтите ми от слънце, без предели
за спътници любими си избрах.
© Милена Френкева Всички права запазени
Благодаря, Таня!
Лятото и морето ни носят много радост