9.08.2007 г., 23:18 ч.

Морска усмивка 

  Поезия
613 0 1

В ръцете ми - шепа пясък
и две-три мидени черупки.
В очите ми - морски блясък,
пред мен - лунни стъпки.
Зад мен е лунната пътека,
покрита от вълнисти завивки,
до мен крачи гордо морето.
    И тихо ми се усмихва.

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??