11.09.2012 г., 11:07 ч.

Морски звезди 

  Поезия
549 0 4

Слънчеви звезди

по морето плуват.

Гонят се вълни,

чайки се целуват.

 

Слънцето блести

в безкрайна синева.

Де слива се с небето

там в далечина.

 

В шепите събирам

морските звезди.

Отново в сърцето

прокрадват се мечти.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??