3.11.2005 г., 21:25 ч.

Мощ 

  Поезия
959 0 0
Не стой срещу стената,
разбий я!
Използвай си главата,
развий я!
Всички проблеми загърби,
внимателен и разумен си ти.
Ти не си глупец или скот
природата се е внедрила в теб
способен си да събудиш целия народ.
Вече не си мълчалив и тих,
ставаш все по-добър след всеки стих.
Хората са интересни вие заедно
ще пеете радостни песни.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??