3.10.2014 г., 9:24 ч.

Мото 

  Поезия » Хумористична
492 0 0

                                         Мото

                      

                              Накъдрени фрази

                              и мисли невчесани,

                              измислени от нази

                              или пък харесани.

                              Събирани с години

                              като словесно имане

                              мисля номера да мине

                              и книжка да стане.

                              Смятам на мнозина

                              тя да им допадне

                              в нея мисли има -

                              но няма мисли задни!  

                                       

                           П.С - Това е мотото към книжката ми                      

                           с афоризми "Подострени тъпизми" 

 

                                                   Мото 2

                               Книга Ви предлагам с епиграми

                               на цена - две супи,

                               белким някой се измами

                               вземе и я купи!?!

                               Ей, такъв гювеч не се изпуска

                               толкоз мъдрост за една закуска,

                               даже да я ползвате за задни цели

                               не съжалявайте, че сте я взели

                               щото, нищо чудно да успее

                               задникът Ви и да... поумнее!!!   

 

                             А, това е мотото към втората част на книжката,

                             която чака спонсор да бъде издадена -

                             "блажени са веруищите"!

                               

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??