28.06.2011 г., 21:31 ч.

Моторно битие 

  Поезия » Хумористична
358 0 1

МОТОРНО БИТИЕ

 

Дойде ни нанагорно

битието ни моторно –

гълта много нафта

влакът “Пуфта-пафта”…

Колата се катурна,

бюджетът ни се сурна –

вървиме нанадолу,

мизерия до голо…

Работят по въпроса,

но раята си е боса –

не жъне и не чука,

а рови по боклука…

Простотия ни залива

като лютата коприва –

излязоха негодни

дейците ръководни,

избраниците ни народни!

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да се смееш ли, да плачеш ли? Истинско!!!
Предложения
: ??:??