12.11.2018 г., 21:32 ч.

Моя любов, мой живот, мое небе... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
1392 0 2

Моя любов, мой живот, мое небе...

 

Никога не съм се чувствала така жива,

никога не съм била част от някого така...

никога не съм изпитвала такава сила...

такава радост, свобода, любов несломима...

 

Птичката освободи се от своята клетка...

как това би било грешно, как да се отрече...

Когато откриеш своето място и любов...

вътре в себе си, отвън също ще те обгърне тя...

 

Тук и сега, на някого отдаваме се така...

преди не се осмелявах, но ти ме влюби...

Тук и сега, на този миг принадлежим...

Тук и сега, един в другиго избираме се...

 

Любов моя, живот мой, небе мое...

да те откривам всеки ден, нощ и миг...

същността и страстта на живота е там..

където радост на един друг ще дадем...

 

Тогава ти, мое небе, изпълваш се

и мен също изпълваш с цветове...

жълто, синьо, бяло, лилаво, червено

а черното носи в себе си всички тях...

и малки птички рисуват планини...

 

Любовта ми към теб става свята,

чиста и блестяща като въздуха...

в небето все ти луната и слънцето

които осветяват и топлят сърцето ми...

 

Животът ми, любов моя, носи името ти,

вълшебство на моите обичаи и мечти,

живота, който очертава нежно пътя ми..

там където ще растат засадените цветя...

 

Любов моя, живот мой, небе мое...

защото ли толкова те обичам,

защото просто е така, денем и нощем

за теб събуждам се, живея и избирам...

 

Любов моя, живот мой, небе мое...

ти си моето цвете, моето съществуване,

пеперудата във всяко мое пашкулче...

и в мен ще намериш онази прегръдка...

винаги, винаги, винаги...

 

Любов моя, живот мой, небе мое

в теб откриват се небето и земята ми...

в каскада на радостта танцуват те,

валят неспирно и песен композират

в дъгата тържествуват с хармонията...

 

Любов моя, ти си причината да бъда

защото ме караш да мечтая, да живея

и всяко кътче от света ми е сбъдната мечта

защото знам, че ти, че ти си в него си...

 

В огледалото на душата ти виждам го...

усещам душата си в твоята неизбежно...

виждам го ясно, сърцето ти в моето...

и нищо не може да сломи полета им...

 

Любов моя, мой живот, мое небе...
но знам, че не те притежавам...

и с цялото си сърце, избирам те...

 

Любов моя, мой живот, мое небе...

моля се Бог да те следва винаги,

моя любов...

            и музиката, и радостта...

 и свободата...

 

Благодаря, ти любов моя,

че усещам днес

                 трепетите и мечтите...

на сърцето ти...

че ти освободи любовта ми...

мое небе,

              мой живот,

                                моя любов...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, от сърце Ангел! Поздрави! Благодаря на всички прочели...!
  • Ех любов!!!Поздравления!
Предложения
: ??:??