Която те създадох или ти мен
чуваш ли ме драга, кой те замъгли
и кои ветровете те носят понякога далече от мене
И къде ме чакаш на безлюден остров
Мили мой, съвестта си ти
и аз те създавам и те мен ме пазиш
бъди все такъв
със всеки ден по- силен и добър
Съвест моя
тя: кажи ми
От какво имаш нужда?
тя: Само от теб!
© Stew Carrey Всички права запазени