24.02.2009 г., 20:44 ч.

Моят ад 

  Поезия
837 0 2

Моят ад е тук, тук са моите палачи,

пъкълът под краката ми 

е земята, по която се влача.

Да живея съм наказана,

със грехове се прехранвам.

''Добрите винаги отиват в Рая'',

а другите живеят дълго на земята.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??