9.04.2011 г., 23:15 ч.

Моят ПлагиАТ 

  Поезия » Хумористична
802 0 11

Моят скъп Пегас е ат!

Той се казва ПлагиАт

и, неуморим, лети

из словесни висоти.

Зобне тук изящна строфа,

там забърше цял куплет...

Не познава катастрофа,

че стопанинът-„поет”

чака с трепет да „роди”,

я поема, я балада...

Щом перото зареди,

чака звезден прах да пада...

Затова с неспирна газ

хвърка моят скъп Пегас.

И, словце подир словце,

сбира той за мен сенце.

Милият ми ПлагиАт,

колко „слава” ми дарява!

А като „талант” признат,

аз отплащам му се с плява.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??