1.12.2007 г., 8:18 ч.

Моят път 

  Поезия
585 0 3

Път - стръмен, а

по него аз вървя.

Болка усещам в коленете

и тежест върху раменете.

Ох, ами главата как тежи!

 

 

 

Но виждам я във края!

Да, онази светлина.

Това дали е рая

или живот, изпълнен със сладостни мечти?

 

 

И дори да сбъркам,

в своя път не ще се спра.

Додето не узная

мястото си във света.

© Деница Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??