25.06.2007 г., 15:17 ч.

Моят стил... 

  Поезия
1096 0 20
Не търпя комплименти, стандартно шлифовани...
Увертюри, преструвки и сладки слова...
Любовта ми не диша рецепти изпробвани...
Щом взриви се - и нищо не може я спря...

Само поглед ми стига - и вън от контрола съм...
Всички вени се пълнят с маврудена кръв...
Не признавам закони, извън протокола съм...
Тъй центрира и кобрата жертвата - стръв...

Действам първа... В началото... Водя във ритъма...
Не разпитвам... Не шепна... Танцувам сама...
Диво, гладно и жадно закотвям си в пристана
всеки тласък, от който ми спира дъха...

После силни ръце във косите си връзвам...
По врата ме захапват целувки безброй...
И стихиите бесни от Ада отвързвам
със умел  реверанс... Да поводи и той...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??