7.04.2007 г., 22:37 ч.

Моят свят 

  Поезия
3751 0 2


Моят свят


Тук аз командвам, аз живея.

Тук аз разделям и аз владея.

Защото тук е моят свят,

но той е мой макар и небогат.


В моя свят притежавам аз!

В него вичко е под моя власт!


Тук всяка грешка ми е разрешена,

тук всяка мисъл ми е подчинена.

Тук няма сълзи, няма самота.

Тук има вечна свобода.


В моя свят всичко си е мое,

не съществува в него дума като "твое"!


Тук мога да мечтая с дни,

тук всичко в мен трепти.

Тук мога с години да не спя.

Тук мога високо да летя.


Моят свят е за мен - не за вас!

В него командвам и живея аз!


Тук всичко тлее, всичко блести.

Тук всичко изгаря, нищо не спи.

Тук няма време, няма часовник.

Тук за всичко аз съм си виновник.


В моя свят всичко е под моя власт.

В моя свят ще правя каквото реша Аз!


Кремена Кънчева Кънчева 18год.

24.09.2005год.


Посветено е на всички, които си мислят, че могат да

ми заповядват и че могат да се бъркат в мислите ми...

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много се радвам,че ти харесва Аз имам доста стихотворения,но нали може само по три на ден да се качват
  • много ми харесва тема, която си избрала и също така и начина, по който пресъздава всичко...харсва ми стила ти...давай напред
Предложения
: ??:??