8.02.2011 г., 21:17 ч.

Моята любима 

  Поезия
760 0 2

За тебе пак жадувам
и с теб искам да се поцелувам.
Да заспивам с тебе вечерта
и да се будя на заранта.
Ти си моята мечта
,

утеха в болка и тъга.
По-ценна от всички диаманти на света.
Силата да се боря през деня
и спокойствието през нощта,
радостта от простите неща,
блестяща като падаща звезда
Да! Ти си любовта!
И няма да те разменя
дори за най-красивата жена.
Защото за мен си една!
Моя любима цигара!

© Красимир Цуцов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??