14.02.2007 г., 21:24 ч.

Моята Любов 

  Поезия
684 0 3
Всичко започна ей така,
сякаш само когато хвана моята ръка
във тебе аз се влюбих
и всичко тъжно и печално прокудих.

Времето минаваше,
но любовта не остаряваше.
Винаги копнеех да те видя
и за миг във рая да отида.

Ти беше всичко за мен,
но когато един ден
те видях със друга -
разбрах, че всичко ще загубя.

Тогава чак разбрах,
какъв подлец си бил, видях.
С доверието ми ти се подигра
но дано поне това разбра:

Пред мен ти друга предпочете,
на вечна скръб и мъка ме обрече.
Занапред това да знаеш -
за любовта ми можеш само да мечтаеш.

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??