Бойко, наглият мафиот,
спечели народния вот,
последиците се виждат -
никои в ЕС не ни завиждат!
Ами първо да се мисли трябва,
ако е мутра - народа ще ограбва -
това е логиката проста, но реална -
отгоре идва деградацията морална!
Кой е твоят модел за подражание -
това е нещо, що заслужава внимание,
с истински ценности се гради държава,
само с тях злото може да се побеждава!
© Георги Всички права запазени