5.05.2007 г., 13:51 ч.

Мозъчно сътресение 

  Поезия
714 0 0
Мозъчно сътресение
(импресия)

Парадоксално изменените величини на човешкия разум
извеждат формули на n-та степен в илюзионното пространство.
Действията, които следват, са преходни и антипроектантски.
Депресия...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??