5.09.2005 г., 23:54 ч.

Мразя те, любими! 

  Поезия
1012 0 1
Мразя те затова, че предаде любовта ми
Мразя те, сърцето ми ти разби.
Бях за теб играчка, играчка която не заслужаваш.
Казваше, че ме обичаш , а лъжи коварни са били това.
Изостави ме и в сърцето ми ти остави само болка.
Подигра се с мен, с моята наивнос
Бях добра с теб, но сега аз силна
ще се изправя и теб ще накажа за лъжите,
за болката в сърцето
и времето, което ти ми разпиля по мъките .
Ти, подло изчадие на ада с лика на дете,
поквари моята душа, моето сърце.
Никога не бих ти вярвала,
никога отново да ме оплетеш в мрежи от лъжи.
Мразя те! Ти не познаваш любовта,
не знаеш как боли след това,
защото не ти си жертвата, а аз!

© Мими Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??