28.04.2006 г., 18:06 ч.

Мразя това, че те обичам... 

  Поезия
1319 1 4

Мразя това, че те обичам...

Мразя това, че жалка изглеждам...

Затварям очи – ти си тук...

Отварям и ето, пак тебе поглеждам.

Но ти си далече

и всеки ден ставаш

все по-отчужден.

Нямам сили да те върна,

исках да ти кажа всичко,

поне веднъж да успея да те прегърна…

Но всичко свърши.

Няма те… да те забравя се заричам,

защото мразя това, че те обичам!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??