24.06.2007 г., 11:32 ч.

музи и емоции 

  Поезия
671 0 9
 

Пожелават ме в чата много мъже,

но никой не иска да ме разбере.

Не съм родена  аз да бъда  метреса,

душата ми е волна, като  на поетеса.
За  храна на музата, във чата се закачам,

но  съм жив човек, опарят ли ме - скачам.

Необходими са контакти, да се вдъхновявам.

Пиша  с непознатите, за да се забавлявам,
емоции  зареждам и  ново впечатление.

Не мога да живея съвсем в уединение.

Затвореното птиче не може да запее,

затворено момиче горчиви сълзи лее.

Птиче без крила не може да лети,

затворена душа не може да твори.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??