19.07.2013 г., 21:41 ч.

Мястото отляво 

  Поезия
383 0 1

Освободи ми мястото в сърцето -
не искам нищо друго да ми даваш.
Едно да знам - че мой си под небето,
и че до края само мой оставаш!

Да ти запазя мястото отляво
е всичко, на което съм готова.
Но не желая да те убеждавам...
Да чувстваш стига, думите са поза!

Не мога да ти подаря звезди -
недей и ти да ми ги обещаваш...
Просто ме гледай с искрени очи,
солта докато си делим, и хляба!

А щом денят смени се със нощта,
която искаш можеш да повикаш.
Но да не стъпва в твоята душа,
защото там съм аз - и страж, и вихър!

За всичко твое всичко свое давам -
сърце и мисли, болки и мечти!
Звезди не искам, нито обещавам,
защото по една във нас гори...

И нося обич само. Без лъжи!

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??