4.02.2004 г., 12:48 ч.

Мъже 

  Поезия
1487 0 2

Събраха се двама,така да се каже
подпийнали леко мъже.
Не искам с това да убидя,да знайте
пииналите ни половинки,искам да се разбере.

И почнаха така задружно
един на друг да си редят,
какви били са в леглото
и как са подлудявали жени.

Единия показа,че е Казанова,
а другия бил секс-атлет.
Редяха думи
и чашката надигаха на екс.

А в това си състояние
едва брояха те до три,
не вярвам,че ще ми покажат
сексуалните си прелести.

След всичко казано за секса
подхванаха и бизнеса.
И пак така ехтяха думи
за постижения и хиляди мечти.

Не знам за всичко туй,
какво да кажа?
Дали да се посмея
или да поплача?

Но знам без тях е неизбежно
не можем без усмивките им днес.
Но нека само  да не е
със аромата на кръчме!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??