18.03.2012 г., 20:42 ч.

Мъжко проклятие 

  Поезия
412 0 1

Бягам с мислите

от теб.

Бягам, за да опазя

мирогледа си свеж.


Оставям ти само

в затвор от стени

да държиш

тяло без мечти.


С мислите си

бягам в светове

непознати.

Бягам далеч

от теб.


Очите ми веч

не искат да

те виждат.


Ръцете ми

не искат да

те докосват.


Устните ми

не искат вече

теб да целуват.


Душата ми

копнее да остане

сама.


Сърцето ми

желае да

живее в самота!

 

© Надя Донкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Недей така позитивно защото между редовете има нещо друго.може би убита любов,но горе главата
Предложения
: ??:??