1.05.2007 г., 10:27 ч.

Мъка! 

  Поезия
632 0 0

 

... мъката си опитвам да скрия,

сълзите бавно в чашата падат,

всички около мен ме нараняват.

Всичко  боли ме!

И пак те моля: "Прости ми!" ..

© Безз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??