26.12.2005 г., 1:15 ч.

МЪЛЧАНИЕ 

  Поезия
648 0 1

 

В мълчанието има звуци,
в мълчанието има даже светлина.
Аз мога да мълча, аз мога да те слушам,
дали готов си за това?
Докосвал ли си бурята с ръка?
Поемал ли си капките свенливи,
когато искат твойта топлина?
Те не говорят, тихо падат.
В тях пее нечия загубена сълза.
Готов ли си да им предложиш
протегната, затопляща ръка,
готов ли си със тях да потанцуваш,
да жертваш свойта свобода?

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??