31.10.2006 г., 1:39 ч.

Мъртво - живи... 

  Поезия
564 0 1

Погледи замислени.
Думи неизречени.
Постъпки необмислени.
И пътища обречени.
Сълзи неизплакани.
Чувства неизказани.
Години недочакани.
Мечти жестоко смазани.
Любов, която тлее.
Душите ни се молят.
Как днес отново да живеем?
И как един без друг ще се преборим?
Рани незатворени.
Сълзи невидяни.
Обещания съборени.
Но пак е жива любовта ни!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • браво, мила ! наистина браво ! пишеш страхотно!!! продължавай все така !!! и 6 от мен
Предложения
: ??:??