21.04.2018 г., 9:03 ч.

Мъртвотревен дъх 

  Поезия » Свободен стих
390 0 0

 

 

капкотворен плач небесен

я убива.

новоодъждена

сънлива

мократа трева

загива.

предсмъртна свежест

тяло ми попива...

 

в   д    и    ш    в    а    н    е

 

мъртвотревен дъх

в ноздрите ми 

                        кондензира...

© Аврам Аврамович Всички права запазени

В един дъждовен ден сред гората.

20.04.2018 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??