5.09.2006 г., 11:24 ч.

На ......... 

  Поезия
1051 0 4
Когато си при мен,
аз вярвам,че те има.
Ръцете ми
във твойте се топлят,
сърцето ми,
усеща твоето.
Отидеш ли си,
всичко си отива.
Изчезваш като сън,
прекъснат от едно събуждане.
Остава само оня огън,
с който чакам
новото ти идване!

© Ивет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??