23.04.2024 г., 16:39 ч.

На чисто 

  Поезия » Любовна
38 0 0

Погали ме

ти веднъж,

да усетя топли длани.

И твое име

като дъжд

да се лее по гърба ми.

 

Да настръхна,

да треперя

от това, че си до мен.

Да те пъхна

в моята серия

със сценарий променен.

 

Да те пазя

във сърцето,

да си моето второ аз.

и да мразя

всичко, дето

днес застава между нас.

 

На чисто нека

продължим.

Нека тръгнем без следи.

Една пътека

в свят ден.

Свят единствен. Аз и ти.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??