28.05.2010 г., 22:56 ч.

На чисто 

  Поезия
592 0 5

 

 

 

 

На чисто

 

 

 

Вдигам  чашата…  и  вече  празна  е!
Изпил  съм пак  горчилката. До край.
Тъжно, пак  останал  съм  самичък.
В стария познат  бардак! 

 

Бармана  отдавна  е  разчистил. 
Нищо,  на  чисто ще  приседна  пак.
Ще  изчакам  само  да  се  съмне.
За  нова  чаша.  Но със  стар  мерак!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??