3.09.2007 г., 10:30 ч.

На Даша с много обич!!! 

  Поезия
533 0 11
Толкова си искрена,
безкрайно-мила и добра.
Не напразно в стих ще възпея,
нашата среща - изпълнена с емоция.

И обич към теб се роди -
и две малки, блестящи сълзи,
за срещите времето не стига,
да докоснеш душата и да я обикнеш...

Но нашето стигна,
макар и да останаха неизказани неща,
които напираха да излязат
и с теб да споделя.

Копнея пак да те зърна -
за минутка - миг един поне.
Но не знам дали сърцето ще изхвръкне
от щастие, че прегръщам Теб!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??