20.09.2018 г., 21:09 ч.

На една интернетна любов 

  Поезия
379 1 1

подготвям 
нашето неслучване
последно е
за тази зима
последно е
за без-завръщането
последно е
и за без-имането

 

а казваше
че ти си песимистът

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??