20.03.2005 г., 21:03 ч.

На една която не беше достойна за всяка следваща за това 

  Поезия
1017 0 5
Родих се - сълза от очите ти.
Почувствах се - трепет в гърдите ти.
Изплаках като първата твоя целувка.
Нацупих се - редовната детска преструвка.
Усмихнах се - гъдел по тялото твое.
Докоснах те с жест мил, но и непристоен.
Целунах те - буря от филм на мечтател.
Обичам те, а съм ти само приятел.

© Деян Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??