25.04.2006 г., 20:22 ч.

На едно момиче 

  Поезия
673 0 1

Дали те обичах
не зная,
но за мен значеше много
и исках да си с мен до края

С теб плачех и се смеех
и мечтите си споделях
и любимите си песни пеех
и тегобите с тебе си разделях

Защо ни разделиха
аз ли съм виновна,или ти?
Знам само,че те промениха
наистина ми липсваш,разбери!

Приятелството ни изстина
за теб аз тъна във забрава
дори и болката отмина,
но във мен вечно споменът остава!!!

© Алдариел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??