17.04.2005 г., 2:58 ч.

На Ели~ 

  Поезия
1087 0 0
Отдавна съм полудял, а
казват, животът е по-красив.
Може и да кажеш, че си ме завладяла,
но се чувствам по-жив!
 
Сигурно не знаеш ключът колко трудно дадох
и в ръцете ти своята душа стоварих.
Така й е добре при тебе - там!
О, не искам да съм сам...

© Христо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??