27.09.2007 г., 11:24 ч.

На фона на Луната 

  Поезия
756 0 12
Тази вечер ще рисувам върху Луната.
Тя ще бъде моето платно.
Ще вземам цвят от небесата
и от планети и звезди безброй.

Започвам със цвета на Любовта.
После краските на Мъдростта и Светлината.
Контурите ще бъдат със цветовете на Дъгата,
ще прибавя и метеоритен дъжд
и по малко от астероидите,
плуващи надлъж.

Картината си аз ще назова
"Вселенска красота".


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??