10.07.2008 г., 11:12 ч.

На косъм 

  Поезия » Бели стихове
1107 0 30
Понякога вися на косъм...
И днес осъмнах малка,
безизходна -
в кръга на чувството за лудост.
А колко пъти търсих си ръка -
в света, оттатък очертанията,
но там ръцете са на свършване.
Останали са две...
почти ги стигам.
Подай ми, моля те, онази дясната.
Изглежда доста силна -
ще ме дръпне,
преди да се е скъсал косъмът...

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??