19.03.2006 г., 21:19 ч.

На М. 

  Поезия
730 0 10
На М.

Щом затворих очи те видях.
Щом заспах те целунах.
И те прегръщах през дългата нощ,
а сутринта ти беше при мене.

И аз разбрах, че съм буден,
и през дългата нощ съм те любил,
и съм бил откровен като дъжд
и като утро съм бил безрезервен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??