21.05.2006 г., 20:15 ч.

На майка ми 

  Поезия
795 0 0
Няма нищо по-силно
от майчината любов,
от искрената усмивка
и от доверието.

Няма нищо по-истинско
от две топли очи -
в тях никога
няма неверие.

В тази усмивка и тези очи
странно цвете цъфти и живее,
тук и обидата не горчи,
всичко лошо немее...

Искам с тях да живея
и те да са път,
да ме стоплят,
когато треперя.

Искам вечни да бъдат
и да не спрат...
Обичам ги!
Те винаги в мен ще живеят.

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??