19.05.2011 г., 14:11 ч.

На мига 

  Поезия » Любовна
598 0 3

Недей тъгува някой ден

за миговете на невзета сладост,

за онзи трепетен  любовен плен,

във който бихме си донесли радост.

 

Живей и дишай на мига,

прегръщай силно, пий ме жадно,

попивай влажността, страстта,

с целувките си ме изгаряй бавно.

 

Щом твоя съм, за мен живей,

недей за миг да ме изпускаш,

докосването превърни в елей,

живота истински да го почувстваш.

 

Блажени ще сме всеки миг,

не го отлагай, а ме имай,

с инстинкт долавяй моя вик,

със шепи обич взимай, взимай.

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??