15.06.2008 г., 15:34 ч.

На море 

  Поезия » За деца
549 0 1

Време е за път!

Ела със мен -

ще си прекарваме добре

ден подир ден!

Бързо стягай си багажа,

защото ни очаква плажа.

Ще ядеме цаца

в ресторант "Рагаца"!

Ще се къпеме в морето,

вълните, на което

са толкова приятни -

наричаме ги "лятни".

Но това, което ще остане

е по-скъпо и от най-голямото имане!

Това са миговете заедно -

спомени с любов за лятото!!!

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, приятно е на морето,
    спомените остават да ни топлят!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??