11.11.2017 г., 13:49 ч.

На моя син 

  Поезия » Гражданска
512 4 5

               На моя син

 

Благодаря ти, Боже, от сърце!

Надеждата отново в мене върна!

Дари ме с рожба! С хубаво дете!

И мъката във радост ти превърна!

 

Сърцето, дето бие всеки ден

по-силно, два пъти сега ще бие

за него, малкия човек до мен,

последната искра живот Ще скрие!

 

Мечтите пропилени в младостта

сега във твоите очи съзирам.

Във тях са бъдещето, любовта,

и в тях утехата сега намирам!

 

По пътя си ще срещаш ветрове.

Ще има облаци и урагани,

но нашата любов ще бъде с теб!

И нека тя от бурите те брани!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??