30.05.2008 г., 18:39 ч.

На моята най-голяма любов 

  Поезия
1295 0 1
Нима не знаеш колко те обичам?
И как боли ме щом и теб те заболи?
Как сълзи по бузите се стичат
щом тъга в очите ти се появи?
Щастлива съм, когато се усмихваш,
усмихвам се, когато си щастлив.
В мига, когато ме погледнеш,
забравям за живота сив.
Обичам, когато ме прегръщаш
и усетя силата в теб.
А когато устните се слеят,
в душата ми потича мед.
Когато спиш си толкова спокоен,
като Ангел слязъл на земята,
намерил своята любов 
и почувствал топлотата на две
единствени слова - "Обичм те!"

Ти си моят Ангел!

© Искра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??