31.07.2007 г., 10:22 ч.

На мъжа ми!!! 

  Поезия
628 0 17
Ти си любов -
чиста, неподправена, свята.
Ти си нестихващият зов на душата.
И ти си дар от съдбата!

Истински, строг, мъдър,
ти си мой спътник-живот.
Ти си моя молитва, моя съвест,
в теб съхранявам моята любов!

А твоята - е Рай за сърцето ми.
Тя е огън, нестихващ вулкан.
Тя е стихия - ту мълниеносна,
ту спокойна, като големият океан
(но бездънна, искрена, дълбока)!!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??