9.11.2005 г., 17:21 ч.

На Надя 

  Поезия
854 0 2
   Едно момиче с твърд характер,
   едно момиче с весели очи,
   едно момиче-истински приятел,
   зад мене винаги стои.

   Когато в нещо съм разколебана,
   когато всички други са ми врагове,
   аз знам,че има на кого да вярвам,
   и че тя едничка няма да ме предаде.

   И на момичето със твърдия характер,
   със хубавите,весели очи,
   ще кажа само,с всичката си обич:
   Благодаря ти,Наде!Че си ти.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??