19.06.2007 г., 20:56 ч.

На Него 

  Поезия
897 0 6
Може би не е правилно,
може би не ти си Любовта,
може би за пореден път
просто ще сгреша.

... Не знам дали си това, което исках;
това, което така дълго търсех.
... Не знам какво да очаквам,
но и не искам да знам.

Може би всичко е една лъжа,
която самата аз създадох,
за да мога поне за малко
да избягам от реалността.

... Не знам какво се случва с мен,
какво чувствам, какво искам.
Но каквото и да е - ме дарява с усмивка!
... И това ми е достатъчно...!

© Полина Рускова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??