26.09.2007 г., 14:33 ч.

На нея... 

  Поезия
469 0 1
Тя е като приказна магия,
дойде ли при теб - хвани я,
близо до сърцето си ти скрий я
и никога в живота си не губи я!

Погледнеш ли я - съзираш красота.
Взреш ли се в очите й -
съзираш хаоса, покоя,
един безспирен бяг към безкрая...

Дали ще я погледнеш?
Или завистливо ще отминеш?
Защото тя не е създадена, за да мъждука.
Създадена е да гори!

© Просто Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??