16.05.2006 г., 17:26 ч.

на Нея 

  Поезия
758 1 2

Подала сте ръката си грижовно,
отдала дните си на нас.
"Благодариме", с уважение ви казваме,
ние първият ви клас.

Бъдете все така грижовна,
вие като втора майка сте за нас
и ви молиме за извинение,
за тревогите неволно причинени на вас.

И пожелаваме ви много щастие,
късмет, успехи и любов,
благодариме ви, госпожице,
че гордо ни поведохте в този живот!

Посветено на класния ми ръководител от 8-ми до 12-клас
Б.Тодорова

© Яна Келорска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??